Camere-ascunse.ro gama completa de mini camere video ascunse ! Realizam mini camere spion pe comanda adaptate fiecarei nevoi ! Telefon 0756 322 648

 Produsele comercializate pe WEBSITE-ul Camere-ascunse.ro  sunt dispozitive 100% legale cu un caracter educational si informational.

NU RECOMANDAM UTILIZAREA LOR IN SCOPURI ILEGALE

Nu incurajam si nu sustinem activiatile ilegale la care ar putea fi folosite produsele de pe site-ul nostru. Nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care sunt utilizate produsele de pe WEBSITE-ul nostru << Camere-ascunse.ro  >>

Clientii Camere-ascunse.ro  isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe site. In momentul achizitionarii produselor, clientii Camere-ascunse.ro  isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor impuse si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea.

Produsele de pe site-ul nostru ar putea  fi folosite pentru monitorizarea sau supravegherea:

  •      activitatii angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului;
  •      copiilor  ;
  •      persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice;
  •      persoanelor  in varsta ce necesita atentie sporita;
  •      bonei, ce supravegheaza copii dumneavoastra;
  •      bunurilor dumneavoasta in camera de hotel.

ATENTIE !!!

Persoanele in cauza, conform Legislatiei din Romania, trebuiesc informate asupra faptului ca este posibil sa fie spionate, monitorizate, inregistrate, supravegheate.

Companiile si corporatiile pot cumpara si utiliza produsele  Camere-ascunse.ro, in conditii de deplina legalitate doar in situatia in care vor face cunoscut  angajatilor ca in incaperea unde lucreaza s-au instalat dispozitive de supraveghere.

Produsele Camere-ascunse.ro  sunt concepute pentru scop educational sau pentru dezvoltare, nu au un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.

Produsele Camere-ascunse.ro , nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi: echipamentele militare, echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.

Este responsabilitatea fiecarui UTILIZATOR sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor Camere-ascunse.ro  in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor Camere-ascunse.ro, utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea dispozitivelor de supraveghere sau monitorizare in anumite locatii fara instiintarea persoanelor in cauza, pot fi considerate infractiuni.

Va informam ca WEBSITE-ul Camere-ascunse.ro  nu comercializeaza niciun aparat / software care sa permita interceptarea sau bruiajul convorbirilor sau a sms-urilor telefonice !

Va rugam insistent consultati cu mare atentie legislatia Romana pentru a folosi dispozitivele in deplina siguranta, legal !

Cuvintele " SPY " , " SPION " , "SPIONAJ " nu instiga la nerespectarea legilor aflate in vigoare. Numele acestor dispozitive sunt stabilite de catre producatori sau de distribuitori pentru a reusi sa argumenteze dimensiunile mici, ceea ce vi-se prezinta pe site este traducerea sau interpretarea acestor nume.      

Acest  SITE web (numit in continuare "WEBSITE") este administrat de CAMERE-ASCUNSE.RO  (numita in continuare “FIRMA”) .

FIRMA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe WEBSITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, FIRMA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informative, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe WEBSITE, pot fi modificate de catre FIRMA fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa FIRMA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezente pe WEBSITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

WEBSITE-ul poate contine si link-uri catre alte WEBSITE-uri. FIRMA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste WEBSITE-uri. 

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
 
UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza WEBSITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului WEBSITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza WEBSITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului WEBSITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea WEBSITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii fimeri AG STAR SYSTEMS SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii WEBSITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre FIRMA si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre FIRMA, prin care FIRMA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui WEBSITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare. 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea WEBSITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului WEBSITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea WEBSITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE WEBSITE. CONTRACTUL

 Prin lansarea unei COMENZI pe WEBSITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care FIRMA isi deruleaza operatiunile pe WEBSITE.

Daca FIRMA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre FIRMA se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) sau telefonica din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

FIRMA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.
Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre FIRMA.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre FIRMA sau un furnizor al acestuia.

 

 OBIECTUL CONTRACTULUI. 

Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe WEBSITE confirmata de catre FIRMA. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre FIRMA pe WEBSITE.

PRETUL CONTRACTULUI. 

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe WEBSITE. Pretul poate fi modificat de catre FIRMA, in orice moment, fara preaviz.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, FIRMA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale WEBSITE-ului sau erori, pretul afisat pe WEBSITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, FIRMA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA.

MODALITATEA DE LIVRARE

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.

Modalitatile de livrare oferite de noi sunt, ridicare din showroom sau prin curier rapid.

In cazul in care ati ales ridicarea de la showroom, daca produsul este pe stoc, il poti ridica oricand in timpul programului nostru de luni pana vineri intr 10-17.

Termenul de livrare prin curier rapid este de 24-48 de ore, in functie de localitatea de destinatie.
Costul de livrare este de 19,99 RON, indiferent de localitate (nu se percepe taxa pentru km suplimentari).

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. FIRMA va emite catre CLIENT o factura/bon fiscal pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de FIRMA, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii. 

In afara de cazul in care este agreat de FIRMA si CLIENT diferit, FIRMA se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

FIRMA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

FIRMA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 14 zile de la denuntarea contractului. Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate delivrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru contractele incheiate intre doua persoane juridice nu se aplica prevederile OUG 34/2014.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

Conditii generale de returnare

Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, soft, etc., doar daca este cazul). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor. Orice modificare a starii produselor sau a ambalajului acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce la aplicarea unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate /modificate.

Costul returnarii produselor

Clientul va trebui sa suporte costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la pana 30 RON si va fi facturat separat si retinut din suma ce se va returna (in cazul in care nu a fost achitat initial de catre client).

In cazul in care la primirea produsului clientul a beneficiat de livrare gratuita, costul livrarii va fi adaugat cheltuielilor de returnare in cazul in care clientul doreste renuntarea la cumparare. De asemenea, in cazul in care produsul a fost achizitionat in cadrul unei promotii ce presupune achizitionarea unui numar fix de produse pentru a primi un produs cadou sau o reducere, in cazul returnarii unuia din produse se va retine contravaloarea produsului oferit cadou sau a reducerii. 

In cazul in care un produs este neconform sau defect la primire, clientul poate solicita inlocuirea acestuia sau rambursarea contravalorii sale, inclusiv a taxelor de transport, in cazul in care un produs identic nu mai este disponibil pentru inlocuire. Produsul va fi inlocuit gratuit, toate costurile de transport fiind suportate de catre camere-ascunse.ro . In cazul in care clientul doreste returnarea contravalorii produsului neconform/defect desi exista posibilitatea inlocuirii, se vor aplica tarifele de mai sus, corespunzatoare renuntarii la cumparare.

 

Procedura de returnare
In vederea returnarii se va transmite o cerere de renuntare la cumparare. Cererea se va transmite NUMAI IN SCRIS, pe un suport durabil: pagina de contact WEBSITE , e-mail, fax, hartie. Cererea de returnare trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele date: 

- numarul comenzii sau alte date care pot face posibila identificarea comenzii in sistem (adresa de email, cod client, numar de telefon etc)
- produsele pentru care se doreste returnarea (in cazul in care au foat mai multe )
- numele si prenumele din comanda
- numar de telefon de contact
Coletul trebuie insotit de factura si garantie (optional ).

Este obligatoriu sa trimiteti produsul impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie / plic, nu in cutia produsului. Conform legislatiei in vigoare costul transportului pentru produsele ce vor fi trimise inapoi vor fi suportate de catre cumparator. Produsele trebuie trimise cu curier rapid sau prin metoda prin care au fost initial receptionate produsele .

Termenul legal de returnare a contravalorii produselor conform OUG 34/2014 este de 14 zile de la denuntarea in scris a contractului. Cu toate acestea, camere-ascunse.ro  va returna contravaloarea produselor in termen de maxim 7 zile lucratoare de la primirea produselor.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

FIRMA respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor WEBSITE-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra ofertei de produse si politica firmei.FIRMA nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui WEBSITE, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui WEBSITE, fara acordul dumneavoastra explicit.

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII. 
FIRMA nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe WEBSITE. 
FIRMA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii WEBSITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe WEBSITE.

FIRMA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre FIRMA a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTIE

Ce perioada de garantie au produsele comercializate pe WEBSITE ?

Toate produsele comercializate pe WEBSITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza garantie 12 sau 24 de luni functie de garantia oferita de producator .

Produsele achizitionate de catre persoane juridice beneficiaza de garantie 12 luni.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia produselor pe adresa de e-mail office@camere-ascunse.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

PRODUSE NEFUNCTIONALE

Daca aveti probleme cu un produs ce face obiectul garantie este foarte simplu: contacteaza departamentul tehnic si furnizeaza datele de identificare ( numarul comenzii / numele / numar telefon / etc. ) cat si o descriere a lipsei de conformitate constatate. In cel mai scurt timp te vom contacta pentru a stabili modalitatea de expediere a produsului la sediul nostru.

Toate costurile de transport vor fi suportate de catre camere-ascunse.ro  in cazul produselor ce fac obiectul garantiei.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare.

Toate solicitarile privind lipsa de conformitate se vor rezolva in maxim 15 zile din momentul in care produsul se afla la noi in service. In cazul in care este necesara inlocuirea produsului, camere-ascunse.ro  o va face cu acelasi model sau datorita variatiei stocurilor cu un model similar cu aproximativ aceeasi valoare.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala / chitanta / bon fiscal / extras bancar / etc. 

Acceptarea in orice forma a produselor/serviciilor mentionate in acest document reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor de vanzare mentionate in www.camere-ascunse.ro  (inclusiv politica de returnare) . Prin acceptare se intelege, fara a se limita la, urmatoarele:  semnarea scrisorilor de transport curier., acceptarea termenilor si conditiilor in momentul comenzii, etc.

Program lucru de service:

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00
Telefon: 0725 714 701

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

FIRMA respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor WEBSITE-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra ofertei de produse si politica firmei.FIRMA nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui WEBSITE, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui WEBSITE, fara acordul dumneavoastra explicit.

FORTA MAJORA. 
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. 
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre FIRMA si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. 
Toate materialele integrate in acest WEBSITE sunt proprietatea intelectuala a SOCIETATII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale WEBSITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi foloWEBSITE in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, FIRMA poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din WEBSITE.

 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale 
Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

FIRMA inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, FIRMA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII. 

FIRMA respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza WEBSITE-ul.

FIRMA nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe WEBSITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

- activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII si a tertilor cu care FIRMA are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SOCIETATII,
- participarea la concursuri, promotii;
transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in WEBSITE, administrare, etc);
- statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii WEBSITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
-pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale WEBSITE-ului;
- cercetari de piata;
- urmarirea datelor de vanzari.

FIRMA poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

FIRMA nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII WEBSITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege. 

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SOCIETATII.

In timpul vizionarii WEBSITE-ului, FIRMA va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta FIRMA sa construiasca un WEBSITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. FIRMA recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

 Prin continuarea navigarii si finalizarea comenzii acceptati faptul ca ati citit, ati inteles si sunteti deacord cu termeniii si conditiile prezentate pe WEBSITE.

Pentru orice alte informatii ne puteti oricand contacta pe e-mail sau telefonic.


Cu stima ,

Camere-ascunse.ro     

Recomandari : iPhone 6 Plus 5.5 | iPhone 6 | Huse Samsung Galaxy J5 2017 | Folie Ecran Galaxy J5 2017 | Huse Huawei P9 Lite 2017 | Sticla Huawei P8 Lite 2017 | Husa Samsung Galaxy A5 2017 | Galaxy S7 Edge | Folie Samsung Galaxy S7 Edge | Huse Galaxy S8 | Sticla Securizata Samsung Galaxy S8 | Husa Samsung S8 | Huse Huawei P10 | Folie Sticla Huawei P10 | Huse Huawei P10 Lite | Folie Sticla Huawei P10 Lite | Husa iPhone 7 | Huse iPhone 7 Plus |