Camere-ascunse.ro gama completa de mini camere video ascunse ! Realizam mini camere spion pe comanda adaptate fiecarei nevoi ! Telefon 0756 322 648

Ceasuri cu microcamera video

60 Produs(e)

pe pagina

60 Produs(e)

pe pagina

Camere de supraveghere in ceas

Ceasul purtat la incheietura mainii poate sa joace un rol mult mai important decat acela de a-ti prezenta ora exacta. Mai nou, acesta poate sa fie un adevarat dispozitiv de spionaj, incluzand microfoane sau camere video care sa te ajute sa devii cel mai bun detectiv.

Camere-ascunse.ro iti pune la dispozitie o multime de ceasuri cu camera incorporata, care pot imbina eleganta cu utilitatea si pot asigura mai multe functii.

Un ceas cu camera achizitionat de pe camere-ascunse.ro poate sa faca urmatoarele lucruri :

  • -        Sa filmeze imagini de o calitate superioara, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, datorita dotarii cu infrarosu;
  • -        Sa spuna ora exacta;
  • -        Sa respecte toate stanardele de eleganta , in asa fel incat sa poata fi purtat cu usurinta in orice situatie, la orice eveniment.

De ce sa achizitionezi un ceas cu camera ascunsa de pe camere-ascunse.ro?

  • In primul rand pentru ca in felul acesta poti detine controlul total asupra propriei vieti. In cazul in care te simti inselat sau ti se face o nedreptate, poti filma ceea ce se intampla si vei avea o dovada cat se poate de clara.
  • In al doilea rand, un ceas cu camera ascunsa, indiferent ca este un ceas de mana, un ceas de perete sau un ceas de masa, prezinta o eleganta deosebita. Punem la vanzare doar produse de buna calitate, care sa respecte toate standardele de calitate si de design, in asa fel incat sa le folosesti cu placere.
  • Nu in ultimul rand, decizia poate fi luata datorita preturilor. Desi ai crede ca un astfel de ceas are un cost urias, preturile propuse de noi sunt dintre cele mai mici, in asa fel incat toata lumea sa isi permita un ceas cu camera .
Recomandari : Huse Galaxy S7 Edge |